100 jaar Alliance ’22 – Oproep Reünie

Sv Alliance 22 viert zijn 100 jarig jubileum met een reeks aan festiviteiten, die verspreid door het jaar plaats vinden.

In het najaar staan nog veel leuke activiteiten op de rol. In oktober verschijnt een voetbalplaatjesalbum waarin alle huidige teams zijn vereeuwigd. De spaaractie is samen met de vier winkels van Albert Heijn Vos opgezet (bijv Westergracht en Spoorstraat). Je ontvangt daar bij elke 10,- boodschappen een pakje met 8 plaatjes. Het feestprogramma werkt toe naar de reünie en het slotfeest in het weekend dat start op 25 november. Op die datum is het 100 jaar gelden dat Alliance is opgericht.

Oproep Alliance reünie 

Tijdens de reünie hopen we heel veel oud Alliancers te ontmoeten. Wij zijn bezig om het oud-leden bestand te actualiseren en aan te vullen met de juiste e-mailadressen. Daarom doe we een oproep aan oud-leden om een berichtje met hun contactgegevens te sturen aan: reunie@alliance22.nl, zodat we hen op de hoogte kunnen houden over de feestelijkheden. Mocht u als lezers van de Wijkkrant vrienden of familie hebben die bij Alliance actief zijn geweest als voetballer of vrijwilliger, tip hen dan gerust over de mogelijkheid om je voor de reünie aan te melden. Meer weten over de viering? Stuur dan een bericht aan jubileum@alliance22.nl

Meer info ook op: https://www.alliance22.nl/100-jaar